جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

پیش بینی قیمت دلار پس از پایان مذاکرات ایران و آمریکا + جدول

قیمت دلار در هفته اول اردیبهشت با افت ارزش ۵.۴۱ درصدی و کاهش قیمت نزدیک به پنج هزار تومانی بسته شد. این اسکناس که در هفته اخیر در کریدور ۷۰ هزار تومانی نیز معامله شد در انتظار دور سوم مذکره میان ایران و آمریکاست. کارشناسان اقتصادی دستیابی به توافق را نامشخص، اما خوش‌بینی نسبت به این دور از مذاکرات را بالا می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 25
کد خبر: ۲۷۶۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ قیمت دلار در هفته اول اردیبهشت با کاهش ارزش تا کریدور ۷۰ هزار تومانی پایین آمد و با یک اصلاح کوچک به کف کریدور ۸۰ هزار تومانی برگشت. قیمت دلار در آخرین معامله روز چهارشنبه با رقم ۸۰ هزار و ۴۰۰ تومانی به کار خود پایان داد.

روند بازار ارز تحت تاثیر اخبار مربوط به ایران و آمریکا و دور سوم این مذاکرات قرار داشت.

پیش بینی قیمت دلار

برخی کارشناسان اقتصادی معتقدند در صورت دستیابی به توافق، قیمت دلار در بازار آزاد ممکن است به صورت هیجانی بین ۲۵ تا ۳۵ درصد کاهش می‌یابد. با این حال آنها می‌گویند این کاهش پایدار نخواهد بود و به سیاست‌های بانک مرکزی و شرایط اقتصادی بستگی دارد.

به نظر می‌رسد بازار انتظاری ارز در انتظار روز شنبه است، تا به کریدور ۷۰ هزار تومانی برگردد یا در کریدور ۸۰ هزار تومانی پیش‌روی کند.

قیمت تتر کاهشی شد

قیمت درهم روز چهارشنبه روی رقم ۲۲ هزار و ۱۵۰ تومانی معامله شد و رشد ۳۵۰ تومانی داشت. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۰ هزار تومانی در حال معامله است و نسبت به روز پنجشنبه کاهش هزار و ۲۰۰ تومانی دارد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۰۷ هزار و ۳۲۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۱ هزار و ۸۸۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه سوم اردیبهشت با افت ۳۳ تومانی روی رقم ۷۱ هزار و ۲۵۶ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز ۳۳ تومان افت داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۳۱۵ تومانی کشف شد./تجارت نیوز

ارسال نظر